Verdiende winst voor S.V. Honselersdijk
zaterdag 27 november 2004

Het eerste won verdiend met 3-1 van NTVV. De kansen kwamen weer en deze keer gingen ze er in! Het eerste half uur was duidelijk voor S.V. Honselersdijk, dat met veel strijd NTVV onder druk zette. Dat resulteerde in diverse kansen. Het duurde echter tot de 29e minuut toen Niels Lobert de 1-0 op het nieuwe scorebord bracht. Op de foto is de inleiding te zien en het is geen hands van Niels! NTVV zette vanzelfsprekend aan om de gelijkmaker te maken, maar strandde op een uitstekend keepende Tom van Schie. Direct na de rust redde onze keeper magistraal op een kopbal. Ondanks de druk van NTVV kwam S.V. Honselersdijk er goed uit, wat resulteerde in de 2-0 van Mike Mast. In de 29e minuut stoorde hij niet alleen goed, maar speelde ook de verdediger knap uit (zoals op de foto is te zien). Twee minuten later was het echter 2-1 door een mooi doelpunt van NTVV. Het duurde tot de 82e minuut voordat Mike Mast de wedstrijd kon beslissen met weer een lage schuiver. Daarvoor had NTVV al een keer de lat geraakt. Deze middag had het eerste echter een keer geluk, waardoor na drie verliespartijen de punten op De Strijphorst bleven. Een herhaling met vorig jaar waar ook na drie verliespartijen de vierde werd gewonnen. Terecht.