Veel strijd maar geen punten
zaterdag 13 november 2004

S.V. Honselersdijk verloor onterecht met 2-0 van IJVV De Zwervers. Voor de rust een opgaande strijd met wat kansen over en weer. Ook deze keer weer een schot op de paal. Dit maal van Jasper Steringa die zijn schot via de binnenkant van de paal de verkeerde kant van de lijn op zag gaan. Na de rust een sterker S.V. Honselersdijk, dat het eerste half uur geen kansen weg gaf. Breekpunt in de wedstrijd was de doorbraak van Rino Vijverberg, die alleen op de keeper af ging en onreglementair zo'n halve meter buiten het strafschopgebied ten val werd gebracht. Een rode kaart is veelal het gevolg, doch helaas niet vanmiddag. De herfstkleur geel werd aangesproken en de vrije trap bleek niet het net te vinden. Weg doelrijpe kans. Kort daarna scoorde De Zwervers wel uit een vrije trap. Zo gaat het in het voetbal. De rest is voor de statistieken, waarbij aangetekend dat het eeste nog diverse kansen kreeg. En ook nu blijven wij gelozen dat die ballen er echt een keer in gaan. Aan de strijdlustigheid van het team ligt het in ieder geval niet.