Voetballoze dagen... 24 april
vrijdag 24 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging. Vandaag blikken we terug op een elftalfoto. Zoals gisteren vermeld, vandaag deel 2 namelijk het tweede team uit het seizoen 1980-1981!

De namen kun je zelf teruglezen waar helaas Rene van der Voort, Flip van der Gaag en Cees Wagemakers niet meer onder ons zijn.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de het derde tijdens een trainingskamp? STUUR DOOR! Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'