Competitie van seizoen 2019/2020 ten einde: geen eindstanden
woensdag 1 april 2020

De KNVB heeft naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Mark Rutte gisteravond besloten dat de competitie van het Nederlandse amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat zal worden. Hiermee komt er een einde aan het seizoen 2019/2020. Een teleurstelling voor elke voetballiefhebber, maar de volksgezondheid gaat op dit moment boven alles, dus ook boven het voetbal.

Geen eindstanden dit seizoen
Omdat dit seizoen de competities niet meer hervat worden, heeft de KNVB besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Daarnaast worden de bekercompetities ook niet uitgespeeld. Het volgende seizoen start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Sportcomplex gesloten
Door de verlenging van alle eerder getroffen maatregelen omtrent het Coronavirus blijft ons sportcomplex tot minimaal 28 april gesloten. We volgen hierin alle adviezen van het RIVM en zullen dan ook wachten met de heropening van Sportpark de Strijphorst totdat echt alle lichten op groen staan. Verdere berichtgeving over een eventuele heropening van het sportcomplex zal op de website en onze social media kanalen te volgen zijn.

We wensen namens de club iedereen het beste in deze roerige tijd, volg alle voorgeschreven maatregelen zo goed mogelijk op en let op elkaar.

Advertentie

Solware