Thuistraining om fit te blijven: doe jij ook mee?
maandag 30 maart 2020

In de tijd dat er geadviseerd wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven, is het een uitdaging om aan je dagelijkse beweging te komen en al helemaal om de ontbrekende voetbaltrainingen na te bootsen. De uitdaging om ondanks alle beperkingen toch (top)fit te blijven gaan we graag met jullie aan! Doe jij ook mee?

De fysiotherapeut van de senioren selectie, Wouter de Kok, heeft met zijn gelijknamige fysiotherapie praktijk de beschikking tot diverse trainingsschema's om ook naast het voetbalveld fit te blijven. Deze schema's deelt hij graag met alle leden van S.V. Honselersdijk, zodat we allemaal fit kunnen blijven. Via onderstaande link zijn de schema's te downloaden en kun je zelf aan de slag gaan met leuke oefeningen!

Download hier de schema's

We dagen je uit om de oefeningen uit te voeren en zo fit mogelijk te blijven voor het moment waarop we weer mogen voetballen. Maak een foto of filmpje van jouw uitvoering van de schema's en deel dit via pr@svhonselersdijk.nl of tag ons op Facebook of Instagram. De leukste inzendingen worden gedeeld op onze website en social media kanalen!

Succes!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek