Wouter de Kok voorziet de selectie ook volgend seizoen van verzorging
maandag 27 januari 2020

Aan het begin van het huidige seizoen konden we op onze website al vol trots vermelden dat Wouter de Kok de verzorging van de selectie op zich heeft genomen. De samenwerking met Wouter en zijn gelijknamige praktijk verloopt dit seizoen buitengewoon goed, waardoor de keuze om het samenwerkingsverband met een seizoen te verlengen snel was gemaakt.

Ondanks de ongelukkige blessuregevallen, met name botbreuken, die dit seizoen de selectie hebben geteisterd, kunnen we meer dan tevreden zijn over het hersteltraject bij de blessuregevallen. De fitheid van de spelersgroep werd afgelopen week nog maar eens aangeduid met uitstekende resultaten tijdens de halfjaarlijkse conditietest.

Keeperstrainer Janco Koole
Naast de verlening van de samenwerking met Wouter de Kok is er rondom de samenstelling van volgend seizoen nog meer goed nieuws te verkondigen. Keeperstrainer Janco Koole heeft aangegeven dat hij ook volgend seizoen de keeperstalenten van de selectie onder zijn hoede zal nemen.

We zijn als club zijnde trots op de verlenging van de samenwerkingsverbanden met zowel Wouter de Kok als Janco Koole. We hopen ook volgend seizoen gezamenlijk een sportief gezien mooi seizoen van te maken.

Advertentie

Zoomin'