Kerstrad line-up: DJ Bombastic
woensdag 18 december 2019

Nog slechts 3 dagen totdat het grote spektakel van het Kerstrad weer losbarst in de Sosefhal van S.V. Honselersdijk. Zoals eerder aangekondigd zullen er op zaterdag 21 december maar liefst 3 artiesten het beruchte podium van het Kerstrad betreden. Vorige week hebben we de eerste onthulling gedaan, met nog 3 dagen te gaan is het vandaag tijd voor de tweede onthulling!

In navolging van DJ Rob van Veen zal komende zaterdag niemand minder dan DJ Bombastic het podium betreden. Door de jaren heen heeft DJ Bombastic een grote naamsbekendheid opgebouwd zowel binnen als buiten onze regio, het is bijna onmogelijk om een feest te vinden waar hij nog niet op het podium heeft gestaan. Het grote DJ-avontuur van Bram Mohcin begon een lange tijd geleden, waarbij Bram in het begin van zijn carrière op onder meer de Super Saturdays van S.V. Honselersdijk zijn eerste optredens verzorgde.

Naast DJ Rob van Veen en DJ Bombastic zal een andere artiest de line-up van het Kerstrad compleet maken. We kunnen over de derde artiest heel kort zijn: de zaal zal op z'n kop gezet worden! Wie de verrassing in de line-up van het Kerstrad is? Dat zie je komende zaterdag...

Advertentie

Zoomin'