Teamronde: loten vanaf nu te koop! OP = OP
vrijdag 13 december 2019

Nog maar 8 dagen te gaan: dan vindt het jaarlijkse Kerstrad weer plaats in de Sosefhal van S.V. Honselersdijk. Zoals gebruikelijk zal er dit jaar, naast de normale rondes en superrondes, ook een Teamronde georganiseerd worden. Hierbij zijn leuke teamprijzen te winnen, dus zorg dat je als team zijnde loten weet te bemachtigen voor deze speciale ronde! Er zijn 10 setjes van 10 loten voor de Teamronde, de kosten hiervan zijn €25 per setje loten.

We zullen een klein tipje van de sluier oplichten wat de prijzen van de Teamronde betreft. Zo is er onder meer een Big Daddy Tour tegoedbon t.w.v. €425 euro bij de Tuinderij te winnen, kan een winnend team met z'n allen de bowlingbaan op en zal een team als gelukkige winnaar een sponsorbord langs het hoofdveld mogen ontwerpen. Uiteraard hebben we nog meer in petto, wat dit precies inhoudt hoort eenieder op de dag van het Kerstrad zelf...

Hoe kunnen we loten kopen voor de Teamronde?
Net als bij de tafelverkoop is het mogelijk om de loten te kopen bij Arjen Bazuin (+31634983897). Per team is het mogelijk om 1 setje loten te kopen, waarbij opnieuw geldt: OP = OP. De gekochte loten kunnen op de dag van het kerstrad zelf bij de muntenbalie betaald en opgehaald worden.

Zorg dat je op tijd bent en verzeker jezelf en je team van deelname aan de teamronde voor maar €25!

Advertentie

Zoomin'