Kerstrad line-up: DJ Rob van Veen
woensdag 11 december 2019

De tijd tikt door en dat betekent dat het Kerstrad steeds dichterbij komt. Nog slechts 10 dagen totdat het grote spektakel weer losbarst in de Sosefhal van S.V. Honselersdijk. Vandaag heeft de organisatie de eer om een gedeelte van de line-up te onthullen. Er zullen op zaterdag 21 december maar liefst 3 artiesten het beruchte podium van het Kerstrad betreden. De grote vraag is: wie zijn deze artiesten?

De eerste artiest die we bekend kunnen maken is er eentje van eigen bodem: DJ Rob van Veen. Eigenlijk heeft Rob geen introductie meer nodig, maar voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd vatten we het nog even samen. De rasechte Honselersdijker heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als DJ, nadat hij 3 jaar geleden zijn debuut maakte op het grote Kerstrad groeide hij uit tot een vaste gast achter de draaitafels van S.V. Honselersdijk. Inmiddels is er geen feest meer in het Westland te bedenken zonder aanwezigheid van deze DJ, vandaar dat DJ Rob van Veen ook op zaterdag 21 december de zaal op z'n grondvesten zal laten schudden!

De overige 2 artiesten blijven voorlopig nog even geheim, hierover volgt later op onze website en social media kanalen meer informatie...

Advertentie

Condubouw