Online Superronde: wat ga jij winnen? Koop nu loten!
vrijdag 6 december 2019

Heb je nog geen loten voor de Online Superronde? Zorg dan dat je ze snel bestelt en maak kans op één van de mooie prijzen. We hebben nog minder dan 2 weken te gaan tot de trekking van de Online Superronde, hét voorproefje op de grote dag van het Kerstrad. De speciale superronde heeft dit jaar bijzonder mooie prijzen, die tijdens de online trekking op Facebook op donderdag 19 december onder de deelnemers verloot zullen worden.

KOOP HIER LOTEN

De prijzen
Net als vorig jaar zijn er mooie superprijzen beschikbaar gesteld voor de Online Superronde door diverse sponsoren. Onderstaande prijzen zijn te winnen bij de Online Superronde van het Kerstrad:
1e prijs - 4x comfort lounge bij Feyenoord - FC Groningen t.w.v. €250 - Sponsor: Heineken
2e prijs - 4x Business Seats bij ADO - Vitesse t.w.v. €250 - Sponsor: ADO Den Haag
3e prijs - Diner voor 2 personen bij GRK&ZO t.w.v. €125 - Sponsor: Bluesport
4e prijs - Kinderfiets t.w.v. €350 - Sponsor: Vincent Vis Tweewielers
5e prijs - Sporthorloge t.w.v. €100 - Sponsor: Sligro
6e prijs - Warme Winter Sauna Deal t.w.v. €50 - Sponsor: Avilas

Wat kost een lot in de online superronde?
Een lot is te koop voor €10 per stuk. Hier zit wel een maximum van 4 loten per persoon aan, om de loterij voor iedereen toegankelijk te houden.

Hoe kun je loten kopen?
Je kunt loten kopen door het formulier op de volgende pagina in te vullen: KOOP HIER LOTEN. Vul dit formulier in met je gegevens en ontvang binnen een paar dagen een e-mail met betaalgegevens om de bestelde loten af te rekenen. De lotnummers worden willekeurig toegekend en zullen na de betaling van de loten per mail toegestuurd worden. Let wel op: OP = OP, dus wees er snel bij om mee te doen aan de Online Superronde!

Waar is de trekking op donderdag 19 december te volgen?
Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele rad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van de Online Superronde zullen alle prijswinnaars op de website bekend gemaakt worden.

Nogmaals: zorg dat je op tijd de loten bestelt, zodat je verzekerd bent van deelname aan de online superronde voor het Kerstrad 2019. OP = OP!

Advertentie

Zoomin'