Hoofdtrainer André Lourens bij ‘Haaglanden Voetbal Aan Tafel’
woensdag 4 december 2019

Onze hoofdtrainer André Lourens schoof deze week aan bij het praatprogramma ‘Haaglanden Voetbal Aan Tafel’. Wekelijks ontvangt presentator Ton Beije gasten uit de voetbalwereld van de regio Haaglanden in zijn programma en dit keer was het dus de beurt aan S.V. Honselersdijk-hoofdtrainer André Lourens.

In het programma werd uiteraard teruggeblikt op de 1-1 remise tegen VELO van afgelopen zaterdag. Verder werd er door André Lourens onder meer gesproken over de moeizame competitiestart, de lange lijst met blessuregevallen bij het eerste elftal, de opvolging van een succesvolle trainer als Piet Boon en zijn recente contractverlenging bij de Dijkenaren. Uiteraard werd er afgesloten met een vooruitblik op het restant van het seizoen.

Het programma is te zien op Haaglanden TV, ZIGGO, kanaal 44 op woensdag 4 december om 20.00 uur en 22.00 uur en op donderdag 5 december om 09.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur. Tevens is de uitzending online te bekijken op Haaglanden Voetbal. Naast André Lourens was ook Denis Luhulima, trainer van zondag derdeklasser Taurus, te gast in het programma.

Advertentie

Solware