Sosef-Knaap trotse sponsor van het 9e elftal
donderdag 24 oktober 2019

Het elftal van Senioren 9 is afgelopen week in nieuwe kleding gestoken door Sosef-Knaap. Het bedrijf van voorzitter Erik Sosef, gevestigd in de Dijkstraat, staat al meer dan 80 jaar klaar voor schilderwerkzaamheden, woningstoffering en sinds 2 jaar gehele interieurplannen inclusief het leveren van de meubels.

Erik Jr, werkzaam in het bedrijf van zijn vader, vroeg aan vader Erik Sosef om zijn elftal te sponsoren. De sponsoring leek Erik een goed plan, aangezien hij hiermee bijdraagt aan "een leuke groep jongens, waarbij plezier en vriendschap het bindmiddel is voor dit team". Overigens is Erik Jr tegenwoordig ook werkzaam bij Sosef-Knaap, waarbij de sponsoring volgens vader Erik ook een beloning is voor de werkzaamheden.

De verwachtingen zijn hoog bij vader Erik, op de foto proost hij al op het komende kampioenschap met een biertje. Het negende is goed begonnen in de KNVB beker en zijn door naar de volgende ronde. In de competitie zijn ze nog te wisselvalig en zijn ze terug te vinden op de negende plek met 2 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren.

Advertentie

Prins Group