Tweede ronde FLYNTH Westland Cup: S.V. Honselersdijk - SC Monster
maandag 6 mei 2019

Het eerste elftal van S.V. Honselersdijk zal het morgenavond voor de FLYNTH Westland Cup opnemen tegen het eerste elftal van SC Monster. Op het terrein van V.V. Naaldwijk wordt om 19:00 uur afgetrapt tussen de Westlandse clubs.

Op 25 april wist het elftal van trainer Piet Boon in de eerste ronde van het bekertoernooi de zaterdagtak van VELO met een miniem verschil te verslaan. Het was op een regenachtige donderdagavond Brian Valstar die het verschil tussen beide teams op het scorebord schoot: 1-0.

Door de overwinning op VELO bekerde de Honselse formatie verder en mag het morgenavond aantreden tegen SC Monster. Een tegenstander die zich momenteel nog niet veilig heeft weten te spelen in de tweede klasse, in de komende weken zal de Monsterse club alle zeilen nog bij moeten zetten om handhaving te bewerkstelligen.

We zien de trouwe Honselse aanhang ook morgenavond weer graag terug langs de lijn om het vlaggenschip aan te moedigen in de jacht op een plek in de halve finale van de FLYNTH Westland Cup. Tot morgenavond!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap