Laatste 15 loten voor de 100% Voetbal Online Superronde te koop! OP = OP!
maandag 3 december 2018

Vrijdag is de 100% Voetbal Online Superronde van het Kerstrad 2018 in de verkoop gegaan. De verkoop gaat razendsnel, er zijn nog slechts 15 loten over. Wees er dus snel bij en koop je loten nu voordat het te laat is! Ga door hier te klikken naar de pagina om loten te kopen!

Welke prijzen kun je winnen bij de 100% Voetbal Online Superronde?
De hoofdsponsor van de online superronde is 100% Voetbal uit Wateringen en dit bedrijf heeft de volgende prijzen beschikbaar gesteld:
1e prijs - 2 kaarten voor een Eredivisiewedstrijd
2e prijs - Voetbalshirt naar keuze
3e prijs - Sporttas
4e prijs - Adidas sportshirt
5e prijs - Scheenbeschermers
6e prijs - Adidas voetbal

Wat kost een lot in de online superronde?
Een lot is te koop voor €5 per stuk. Hier zit wel een maximum van 4 loten per persoon aan, om de loterij toegankelijk te houden voor alle leden van S.V. Honselersdijk.

Hoe kun je een lot kopen?
Je kunt een lot kopen middels een formulier op de volgende pagina: KOOP HIER LOTEN Vul dit formulier in met je gegevens en ontvang binnen een paar dagen een e-mail met betaalgegevens om de bestelde loten af te rekenen. De lotnummers worden willekeurig toegekend en zullen na de betaling van de loten per mail toegestuurd worden. Let wel op: OP = OP, dus wees er snel bij om mee te doen aan de 100% Voetbal Online Superronde!

Waar is de trekking op woensdag 19 december te volgen?
Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele Kerstrad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt.

Nogmaals: zorg dat je snel bent en één van de laatste loten weet te bemachtigen, zodat je verzekerd bent van deelname aan de online superronde voor het Kerstrad 2018. OP = OP!

Advertentie

Prins Group