Afsluiting seizoen 2017/2018 voor senioren selectie
dinsdag 18 september 2018

Afgelopen zaterdag, de 15e van september, heeft de senioren selectie uiteindelijk de afsluiting van het seizoen 2017/2018 gevierd. In eerste instantie was het de bedoeling om dit feest op 16 juni te houden. Door het grote succes van het eerste elftal in de nacompetitie, en dus de verdiende promotie, was deze datum uitgesteld.

Er werd teruggekeken op een zeer succesvol seizoen waarin, zoals gezegd, het eerste elftal zich na een aantal zeer overtuigende zeges in de nacompetitie zich verzekerde van een plek in de 1e klasse. Voor het eerst in de geschiedenis van de Oranjehemden werd dit afgedwongen. Het tweede elftal dwong ook, door een periodetitel te behalen, nacompetitie af. Helaas werd de eerste ontmoeting bij SHO uit Oud-Beijerland verloren middels penalty’s. Echter, het seizoen was voor het 2e meer dan geslaagd, omdat het jaar ervoor nog gepromoveerd werd.

Zoals elk jaar werd de seizoensafsluiting georganiseerd door de Spelersraad. Deze vond dit jaar plaats bij het bedrijf van Peet van Haaster, HEM Schilderwerken in Honselersdijk. Nadat iedereen aanwezig was, werd er allereerst een hapje gegeten. Hierna volgde het officiële gedeelte, waarin de nodige mensen werden bedankt. Marcel Bruggeling nam het woord om het afgelopen jaar voor een ieder nog eens in woorden uit te drukken. Hierna werden de mensen bedankt die zich het hele jaar hebben ingezet voor de Selectie. Daarna was er ook aandacht voor de mensen die helaas afscheid gaan nemen als speler of begeleider van de selectie. Deze werden dan ook in het zonnetje gezet middels een bedankje en een bos bloemen.

Na deze bijdrage werd de microfoon doorgegeven aan Piet Boon en Frank van Zijl. Zoals elk jaar maakten zij de “Meest waardevolle speler” en het “Talent van het jaar” bekend. De bokaal voor het Talent van het jaar werd dit jaar door Dahley le Duc in ontvangst genomen. Zijn ontwikkeling het afgelopen jaar en uitstekende invalbeurten bij het eerste elftal waren de doorslaggevende factor. Omdat Tom van Veen vorig jaar vaak het net wist te laten bollen en de nodige assists gaf, heeft hij de prijs voor Meest waardevolle speler gewonnen. Beiden gefeliciteerd!

Het officiële gedeelte werd afgesloten met het feit dat Marcel Bruggeling en Marcel Duijvestijn na jaren als lid van de Spelersraad afscheid namen. Zij werden bedankt voor hun inzet en kregen een mooi pakket mee.
Na het buffet, de bedankjes en de prijsuitreiking werd de volumeknop aangedraaid door ‘De Maatjes’ en werd het feest verder voortgezet.

Namens de Selectie willen wij iedereen bedanken die ons afgelopen seizoen gesteund heeft. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de supporters, wij hopen dit seizoen weer op jullie te kunnen rekenen!

Met sportieve groet,
De Spelersraad

Marcel Bruggeling, Marcel Duijvestijn, Bryan de Brabander, Nigel Hendriks, Tom van Veen, Robbin Wesstein en Rutger Opperman

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek