Is de kantine dicht en wil je toch graag iets drinken? Dat kan!
dinsdag 14 augustus 2018

Wellicht is het nog niet bij iedereen bekend, maar in de kleine kantine/sponsorhome (boven - linksaf - 2e deur rechts) is er altijd koffie/ thee en frisdrank te verkrijgen.

Door middel van contant muntgeld kun je zelf je drinken pakken. Koffie of thee kost €1,- en kun je in het geldkistje doen welke op de bar staat. Dit gaat dus op basis van goed vertrouwen.

Frisdrank is verkrijgbaar via de automaat die in de kleine kantine staat. Zorg dat je zoveel mogelijk gepast geld bij je hebt. Binnenkort wordt de automaat ook weer met snoep, koek, chips e.d. aangevuld. In de afbeelding bij dit nieuwsbericht is zichtbaar wat er momenteel verkrijgbaar is in de automaat.

Vanaf woensdag 22 augustus a.s. staan onze ge-wel-di-ge vrijwilligers op woensdagavond, donderdagavond en zaterdag weer voor jullie klaar in de grote kantine. Tot die tijd en straks na 22 augustus op maandag en dinsdag hopen wij dat dit een goed alternatief is om toch iets te kunnen drinken als de grote kantine gesloten is.

Is de kleine kantine (nog) dicht? Vraag een (hoofd)trainer, leider of bestuurslid om deze ruimte te openen! De meesten hebben namelijk een sleutel van deze ruimte.

Bestuurslid kantinezaken – Kim van Zanten

Advertentie

Condubouw