Tweemaal een 2e plek voor S.V. Honselersdijk bij Westlands Voetbalgala
maandag 25 juni 2018

Tijdens het Westlands Voetbalgala werden gisteravond in diverse categorieën prijzen uitgereikt. In twee categorieën was S.V. Honselersdijk genomineerd. Allereerst was het eerste elftal van S.V. Honselersdijk genomineerd in de categorie Elftal van het Jaar, waarnaast middenvelder Leon de Brabander ook nog genomineerd was in de categorie Speler van het Jaar.

De uitreiking van de voetbalprijzen vond plaats in Unicum Elzenhagen in Poeldijk, waar het gala opnieuw een mooie entourage kende. Helaas voor de in grote getale aanwezige Honselersdijkers werd de avond niet afgesloten met een hoofdprijs. Halverwege de avond werd bekendgemaakt dat Leon tweede was geëindigd in de categorie Speler van het Jaar. Deze titel ging naar VELO-middenvelder Joery Verbeek.

De grote afsluiter van de avond was de bekendmaking van het Elftal van het Jaar. Van de genomineerde elftallen ging SC Monster er uiteindelijk vandoor met de felbegeerde titel, mede door het kampioenschap in de 3e klasse werden de Monsternaren beloond met de 1e plaats. Een mooie tweede plaats was er voor S.V. Honselersdijk door de knappe promotie naar de 1e klasse waarmee clubgeschiedenis werd geschreven.

Op de foto's zijn Leon de Brabander, Tom van Veen en aanvoerder Marcel Bruggeling te zien nadat zij de prijzen in ontvangst hadden genomen. Via deze weg willen we de organisatie van het Westlands Voetbalgala bedanken voor de goede organisatie, het is goed om te zien dat dit gala weer jaarlijks terugkeert!

Advertentie

Condubouw