Busreis naar DCV: wie gaat er mee?
maandag 28 mei 2018

Komende zaterdag, 2 juni, staat de eerste nacompetitiewedstrijd voor het eerste elftal op het programma. In Krimpen aan den Ijssel zullen de mannen van trainer Piet Boon het opnemen tegen DCV. De wedstrijden in de nacompetitie zijn knock-out wedstrijden, wat betekent dat elke wedstrijd beslissend is!

Om met zoveel mogelijk mensen de oranjehemden te steunen in de jacht op een plek in de 1e klasse organiseren we vanuit de club één of meerdere bussen naar DCV. Het aantal bussen is uiteraard afhankelijk van de belangstelling. De vertrektijd is vastgesteld op 13:30 uur, aangezien de wedstrijd om 15:00 uur aanvangt.

De kosten voor de busreis bedragen €3,00 per persoon. Dit is mede mogelijk gemaakt door De Club van Honsel, die de helft van de kosten voor haar rekening neemt.

Wil je met de bus mee naar DCV? Laat het dan zo snel mogelijk weten via beheer@svhonselersdijk.nl. Vermeld hierbij het aantal personen en de namen van de mensen die meegaan, zodat je plek gereserveerd wordt!

Datum & tijd: 2 juni, 13:30 vertrek
Kosten: €3,00 per persoon
Aanmelden: mail naar beheer@svhonselersdijk.nl

We gaan er met z'n allen een feestelijke dag van maken, denk bijvoorbeeld terug aan de mooie reizen in de nacompetitie naar Piershil, Brielle en Koudekerk!

Vergeet niet: DRESSCODE = ORANJE!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek