Hoofdprijs loterij bekend: Suzuki Swift, lotenverkoop vandaag van start
zaterdag 17 maart 2018

Vanavond is tijdens de sponsoravond bekend gemaakt welke auto de hoofdprijs van de loterij is: een Suzuki Swift. De auto is eerder op de dag officieel overhandigd door Autodealer Kees Balvert aan Ab van Dijk van de loterijcommissie van S.V. Honselersdijk, waarna de auto tijdens de sponsoravond in de sporthal getoond werd aan de aanwezigen. Met de overhandiging van de auto is het officiële startsein voor de loterij gegeven.

De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de renovatie van de kleedkamers, de loten kosten € 20,00 per stuk. De trekking vindt plaats op 1 september in de kantine van S.V. Honselersdijk onder toeziend oog van notaris Frans Remmerswaal. Op diezelfde dag zal ook de feestelijke ingebruikname van de gerenoveerde kleedkamers plaats vinden.

De hoofdprijs van de loterij was niet mogelijk zonder de medewerking van Autodealer Kees Balvert uit Monster. Kees ontving van de loterijcommissie de vraag of hij S.V. Honselersdijk aan een mooie hoofdprijs voor de loterij kon helpen. Als voetballiefhebber vond Kees het fijn om iets voor een sportclub binnen het verzorgingsgebied van de autodealer te kunnen betekenen, wat heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe auto als hoofdprijs!

Informatie over de verkoop van de loten en de overige prijzen van de loterij zijn hier terug te vinden.

Loterijcommissie:
Pieter van Berkel
Ricardo van der Zijden
Ab van Dijk

Advertentie

Zoomin'