Vrijdag 16 maart: sponsoravond bij S.V. Honselersdijk met Kees Jansma en Jan Dirk Stouten
vrijdag 29 december 2017

Op vrijdag 16 maart 2018 organiseert de sponsorcommissie van S.V. Honselersdijk een sponsoravond met onder meer Jan Dirk Stouten en Kees Jansma als gasten. In februari zal het definitieve programma bekend gemaakt worden, het belooft in ieder geval een spectaculaire avond te worden. Onderstaand is meer informatie te vinden over de twee bekende sportpresentatoren.

Kees Jansma begon ooit bij Studio Sport met de presentatie van sportprogramma's, iets wat hij nu wekelijks in meerdere programma's op Fox Sports doet. In de tussentijd is Kees Jansma ook tien jaar lang perschef van het Nederlands elftal geweest, onder meer in het gloriejaar 2010 toen de WK-finale behaald werd. Naast zijn werk op de voorgrond is Kees ook werkzaam achter de TV-schermen als producent.

Jan Dirk Stouten is bij velen bekend geworden als sportverslaggever bij RTV Rijnmond, waar hij onder meer Feyenoord op de voet volgde. In de zomer van 2016 stopte Jan Dirk bij RTV Rijnmond, waarna hij als hoofdredacteur aan de slag ging bij het zakelijke platform Friends in Business. Jan Dirk Stouten en Kees Jansma kennen elkaar goed, gezien het feit dat Jan Dirk regelmatig aanschuift in het programma van Kees: 'De tafel van Kees'.

Advertentie

Zoomin'