Dames 1 zaalvoetbal winterkampioen
donderdag 28 december 2017

In de zaal spelen 2 damesteams wekelijks hun wedstrijden zodat er bij s.v. Honselersdijk nog ruimte is voor sportieve dames. Beide Damesteams spelen al vele jaren in de zaal en doen dat met veel plezier. Dames 2 draait netjes in de middenmoot mee in hun 2e klasse. Dames 1 speelt al jaren een voorname rol in de 1e klasse en voert momenteel de ranglijst aan.

De voorsprong op de naaste belagers Barendrecht en Mazzel Stars is al opgelopen tot 6 verliespunten. Op Delft is deze voorsprong afgelopen week vergroot tot 9 punten. De dames kenden een gemakkelijke 1e helft en namen een 5-0 voorsprong. De 2e helft werd er te ligt over gedacht en schakelde dames 1 een tandje terug. De bezoeksters uit de Prinsenstad wisten hier wel raad mee en kwamen terug tot 5-3. De 6-3 betekende weer wat lucht en de 6-4 in de slotfase zorgde niet meer voor veel paniek. Op spits Inge Versteeg stond weer geen maat. Zij maakte maar liefst 5 treffers ! Invalster Amanda de Kok deelde ook nog mee in de feestvreugde en liet de Delftse keepster 1 maal kansloos. Heb je ook zin om te komen zaalvoetballen? Info via: zaalvoetbal@s.v.honselersdijk.nl.

Nadorp Taxaties & Consultancy nieuwe shirtsponsor
De dames zijn ook onlangs in het nieuw gestoken. Dit ook met medewerking van Nadorp Taxaties & Consultancy wat fungeert als de shirtspons van de dames. Nadorp Taxaties & Consultancy is onderdeel van Nadorp makelaars en is gevestigd aan de Jan Willem Frisolaan 3, 2517 JS Den Haag.

Nadorp Taxaties & Consultancy
In de dynamische omgeving van het vastgoed zijn onafhankelijke vastgoedtaxaties en -adviezen vereist. Er zijn tal van redenen om vastgoed te laten taxeren, onder andere een voorgenomen aan- of verkoop, aan- of verhuur, het opmaken van de jaarrekening, voor de WOZ (Wet waardering Onroerende Zaken), het bepalen van de erfbelasting, voor een fusie, overname, financiering of verzekering.

De afdeling Taxaties en Consultancy is actief als adviseur op de zakelijke markt. Vanuit onze expertise op het gebied van vastgoedwaarderingen, onze kennis van de markt, bouwkundige zaken, het onderhoud, de ligging, de bereikbaarheid, de bestemmingsplannen en de toekomstige ontwikkelingen zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken en zorgen wij voor een goed onderbouwde waardering, die u in staat stelt de juiste beslissingen te nemen.

De allround vastgoed taxateurs van Nadorp zijn allen gecertificeerd en hebben een up-to-date kennis van de vastgoedmarkt. Meer info op www.nadorp.nl.

Bij de foto:

Staand van links naar rechts: Diana van Gils (coach), Susan Drankier, Dione van Loenen, Tamara Kuiper, Marion Kemper en Petra Botman
Zittend van links naar rechts: Janneke Hulspas, Inge Versteeg, Marloes Scholtes en Jenny van Steeg.
Afwezig: Petra Balk

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek