Zaterdag 23 december: het Kerstrad
donderdag 30 november 2017

Zaterdag 23 december is het weer tijd voor hét Honselersdijk-feest van het jaar: het Kerstrad. Menigeen kijkt er al een lange tijd naar uit, maar over enkele weken is het eindelijk zover. Het grote aftellen is begonnen en dus is het tijd om meer te vertellen over de opzet van dit jaar.

Ten opzichte van vorige edities zijn er wat aanpassingen gedaan aan het concept. Dit jaar zullen de Kerstrad-activiteiten in tweeën worden gesplitst: het traditionele Kerstrad en de Kerstrad party met DJ Otto Wunderbar.

Het traditionele Kerstrad
Op het welbekende 'voetbaltijdstip' 14:30 worden de deuren van de Sosefhal geopend en zullen de eerste kannen met bier worden gevuld. Vervolgens worden de kerstdames en de presentatoren om 15:15 uur verwelkomt met een grootse opkomst. Daarna zal tot 18:00 het traditionele, nostalgische Kerstrad zijn rondes draaien. Dit betekent dat het oude SVH-rad zijn comeback maakt na een afwezigheid van enkele jaren! Er zijn dit jaar 20 normale rondes en 4 superrondes waarin zoals elk jaar mooie prijzen te winnen zijn.

De Kerstrad party
Vanaf 18:15 zal het feest in de Sosefhal losbarsten met niemand minder dan DJ Otto Wunderbar. Vorig jaar was Otto door privé-omstandigheden helaas verhinderd, maar dit jaar maakt deze bekende DJ eindelijk zijn Kerstrad-debuut. Het grote Kerstrad-feest zal doorgaan tot 22:00, waarna er weer afgeteld mag worden naar volgend jaar...

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek