Zonnig gelijk spel voor S.V. Honselersdijk
zondag 3 september 2017

Een zonnig Loosduinen en twee aanvallende ploegen, dat is wat toeschouwers graag zien. De goed leidende scheidsrechter startte de wedstrijd op het tijdstip, dat voor S.V. Honselersdijk meest als de derde helft wordt gezien.
De eerste goal viel al binnen 9 minuten; GDA opende de score door een eigen doelpunt van Ricardo. Lang genoten de Loosduiners niet van de voorsprong; in de 12e minuut lag de 1-1 in het GDA doel door een doelpunt van Joey. Volgens de GDA supporters ontstond het doelpunt vanuit de kluts. Hetgeen voor de supporters van S.V. Honselersdijk niet uitmaakte; hij telt. Deze stand stond iets langer op het scorebord. In de 23e minuut werd het 1-2 door Lars ook volgens de GDA supporters uit een kluts. Wij zagen wel een doelpunt dat ontstond vanuit een goed opgezette aanval met een diversiteit aan korte combinaties. Gewoon een goeie goal.
In de eerst helft zagen we een soepel draaiend S.V. Honselersdijk, dat in het slot van de eerste helft GDA wat terug zag komen. Na de rust zette GDA dit door en dat resulteerde in de 46e in een terechte strafschop en de 2-2. S.V. Honselersdijk bleek in de tweede helft wat minder bij de les, gaf een vrije trap zomaar 'weg' aan GDA waaruit prompt de 3-2 kwam. Hoewel GDA de overhand had kwam S.V. Honselersdijk terug via een fraaie omhaal van Angelo. De afgemeten voorzet van Branco vanaf de rechterkant was een zwevende prooi voor Angelo, met nu al het uitzicht op het doelpunt van het jaar.
Het bleef ondanks nog een 'binnenkant paal' van GDA 3-3 in de nog steeds schijnende zon.

Dahley LeDuc, Ricardo van der Zijden (-60 Pawel Rubin), Brian de Brabander, Nigel Hendriks, Branco Kok, Leon de Brabander (-76 Marcel Duijvestijn), Youri Riepe, Tim v.d. Meer, Joey Valstar, Tom van Veen, Lars Ammerlaan (-60 Angelo Zwirs)