Sponsor ook een kleedkamerdeur
vrijdag 19 mei 2017

Als actie om inkomsten te genereren voor de renovatie van de 12 kleedkamers zijn we als sponsorcommissie (Henk van Renesse, Robin van Dijk, Jack Poot en Ab van Dijk) deze week gestart met de "verkoop" van de 16 kleedkamerdeuren in het gebouw. Vanmorgen was het Dhr. Erwin van der Mark, directeur van het bedrijf Van Der Mark Ketelonderhoud b.v. uit de Lier die als eerste zijn handtekening heeft gezet onder de overeenkomst die vanaf 1 juli 2017 loopt tot 30 juni 2022. Vanmiddag heeft ook onze hoofdsponsor, vertegenwoordigd door Monique van Veen van Prins Group haar toezegging gedaan om naast het hoofdsponsorschap ook voor de komende vijf jaar een kleedkamerdeur te sponsoren.

Als sponsorcommissie zijn wij hier uiteraard heel erg blij mee en danken de beide deursponsors voor hun financiële bijdrage. Wij hopen dat we - voordat de renovatie eind van dit jaar van start gaat - alle 16 kleedkamer deuren hebben verkocht. Als dat lukt, daar hebben wij als sponsorcommissie best wel vertrouwen in, dan kunnen we een kleine € 30.000,00 bijschrijven voor de renovatie van de 12 kleedkamers.

Interesse of wil je meer informatie, neemt dan contact op met Ab van Dijk 06-52022350 of stuur een e-mail naar beheer@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Prins Group