Verkooppunten voor kaarten 70's/80's party
dinsdag 25 april 2017

Belangrijk nieuws voor de discogangers die nog geen kaartje hebben voor de 70's/80's party op 13 mei! Vanaf heden zijn er ook kaarten te verkrijgen bij Family Treffers in Honselersdijk en Sigarenwinkel De Wilde in Naaldwijk. Daarnaast zijn er ook nog kaarten te bemachtigen bij Total Wubben, Ab van Dijk, Hugo van Velden, Maikel Middelburg, Kim van Zanten en Trudie van Giesen. Een kaartje kost slechts €15,-!

Op donderdag 27 april 2017 is het Koningsdag en ook bij S.V. Honselersdijk heeft het Oranjecomité weer gezorgd voor de nodige festiviteiten. Op deze dag zullen er ook kaarten voor de 70's/80's party verkocht worden achter de bar.
Dus heb je nog geen kaartje voor de 70's/80's party op 13 mei? Wees er dan snel bij want VOL = VOL! Er zijn nog maar circa 150 kaarten beschikbaar. Zorg ervoor dat je de hits van o.a. ABBA, Tina Turner, WHAM, Sabrina, Boney M, Lime, Madonna en Queen niet mist en ga mee terug in de tijd!

Voor vragen kunt u terecht bij Ab van Dijk via beheer@svhonselersdijk.nl of stel ze op de Facebookpagina van het evenement. Laat hier ook weten of je aanwezig bent!

Advertentie

Zoomin'