Nieuwe kledingleveranciers voor S.V. Honselersdijk
donderdag 2 juni 2016

Sportvereniging Honselersdijk heeft een overeenkomst gesloten met Blue Sport & Workwear voor de levering van tenues, trainingspakken en tassen vanaf 1 juli 2016. De leden van de vereniging krijgen de mogelijkheid om zelf tenues, trainingspakken en tassen te bestellen in een webshop speciaal ingericht voor S.V. Honselersdijk. Naast de mogelijkheid om de bestelde artikelen thuisgestuurd te krijgen kan men er ook voor kiezen om de bestelling zonder verzendkosten op te halen bij Sport 2000 in Naaldwijk, waar de leden tevens voordelig aanverwante sportartikelen kunnen kopen.

Blue Sport & Workwear –voorheen Framesport– is als kledingleverancier voor sportverenigingen een nieuwe weg ingeslagen door hun klanten een mini-webshop aan te bieden om het bestelproces van clubkleding volledig te automatiseren en uit handen te nemen van de vereniging.

Door de leden van S.V. Honselersdijk een afhaalpunt te bieden wil Sport 2000 in Naaldwijk belangeloos een steentje bijdragen. Bovendien zal er in de winkel extra voordeel voor de leden van toepassing zijn. Ab van Dijk, directeur bedrijfsvoering van S.V. Honselersdijk, is enthousiast. Met het bieden van een webshop en een afhaalpunt in de buurt worden de leden van de vereniging beter en efficiënter bedient en wordt de vereniging zonder bijkomende kosten ontlast van de logistiek.

Advertentie

Prins Group