Kers(t)vers lid Europe Retail Packing stelt zich voor aan de Club van Honsel
maandag 5 oktober 2015

‘Direct maar even laten zien wat we in huis hebben’, dat moet de gedachte zijn geweest van Dolf Reijgersberg, toen Europe Retail Packing (ERP) begin dit seizoen toetrad tot de Club van Honsel. Samen met dochter Terry en zoon Menno deed hij een verzoek bij voorzitter Alex Prins om direct dan ook maar de eerste borrel van dit seizoen te organiseren.

Het bedrijf ERP specialiseert zich in het verpakken van kruiden, groente- en fruitproducten en is de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een locatie in Poeldijk beschikt het bedrijf ook over een locatie in Barendrecht en een hal in de haven van Rotterdam. Inmiddels opereert de organisatie onder de vlag van de Best Fresh Group, die ontstaan is vanuit Valstar Holland en opgericht is in 2008. De organisatie bestaat inmiddels uit een 15 tal bedrijven die elkaars positie versterken en samen de teelt, handel en logistiek verzorgen.

Na een korte introductie over ERP, waarbij Dolf, vanwege de afwezigheid van Menno, het woord deed, nam Terry het stokje moeiteloos over. Sinds een aantal jaar is ERP ook bezig met de verkoop van kerstpakketten onder de naam Fresh December en Terry is één van degene die hier actief bij betrokken is. Het doel is om een verrassend, lekker en vitaminerijk pakket aan te bieden waar de vers elementen, zoals fruit en noten, goed in terug komen.

Met het afronden van de introductie werden de aanwezigen verdeeld in een aantal groepen voor de rondleiding. Hier sloten onder andere Ed Kooij (ERP), Ferry Aarse (Valstar Holland) en Raymond van der Burgh (ERP) bij aan om de rondleiding te verzorgen. Er werd stil gestaan bij de diverse onderdelen van de Best Fresh Group. Eindstation van de rondleiding was de oude ‘klok’ ruimte, waar nu een bedrijfskantine voor de medewerkers van ERP is ontstaan. De oude klokken hangen er nog steeds, wat voor een authentieke sfeer zorgt en waar menigeen de gedachten nog eens laat afdwalen naar vroeger.

Naast het eindstation zijn een aantal kantoren gevestigd en is er een klein zaaltje met tapinstallatie voor borrels en partijen. In deze ruimten werd onder andere de kerstpakketten lijn ten toon gesteld en werd er een afsluitend hapje en drankje genuttigd. Na een dankwoord van voorzitter Alex Prins waren er bloemen voor de kerstverse nieuwe leden en kon er officieel geproost worden op het toetreden van ERP tot de Club van Honsel.

Advertentie

Zoomin'