Selectie zwaait sponsors uit en verwelkomt Prins Group als nieuwe hoofdsponsor
vrijdag 4 september 2015

Donderdagavond 3 september was het niet alleen het echte Oranje dat een belangrijke avond had. Waar zij teleurstelden door met 0-1 te verliezen van IJsland, was het Honselersdijkse Oranje wél in een feestelijke stemming en in de bestuurskamer aanwezig om de nieuwe hoofdsponsor Prins Group te verwelkomen. Geert van Veen tekenden in het bijzijn van zijn vrouw en voorzitter Eric Sosef het contract dat hen officieel de nieuwe hoofdsponsor maakt van de selectie van S.V. Honselersdijk. (foto 1&2)

Naast het officieel bekrachtigen van het hoofsponsorcontract werd op dezelfde avond ook afscheid genomen van een viertal sponsors die de selectie drie jaar lang hebben gesteund.

Eric Sosef van Sosef & v.d. Knaap neemt na 9 jaar afscheid als hoofdsponsor (foto 2 en ook Condubouw, Voetbalontour en Van Renesse Supplies B.V. stoppen als co-sponsor van de selectie na een driejarig contract. De bedrijven blijven uiteraard wel betrokken bij S.V. Honselersdijk maar zullen op een andere wijze hun bijdrage leveren. Condubouw en Voetbalontour waren helaas verhinderd, op foto 4 is te zien hoe Henk van Renesse (Van Renesse Supplies B.V.) de S.V. Honselersdijk in ontvangst neemt.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap