Selectie presenteert nieuwe kledinglijn en hoofdsponsor Prins Group
zondag 12 juli 2015

Het seizoen '14/'15 is nog maar net afgelopen maar S.V. Honselersdijk is reeds druk met vooruitkijken. Na het aantrekken van Prins Group als nieuwe hoofdsponsor is er met het nieuwe seizoen ook een nieuwe kledingleverancier. Het merk Jako zal zorg dragen voor een compleet nieuwe uitstraling van de selectie elftallen en de begeleiding. Deze lijn zal de standaard worden voor de hele vereniging.

Een aantal gelukkigen van de selectie heeft de kleding al aan mogen trekken en daar zijn foto's van gemaakt. Half augustus zal er een complete selectiefoto worden gemaakt bij het pand van de nieuwe hoofdsponsor. Prins Group is zodoende de eerste sponsor die op de nieuwe kledinglijn te zien is. Heeft u interesse als (toekomstig) sponsor om ook mee te gaan in de nieuwe lijn? Neem dan contact op met Ab van Dijk via beheer@svhonselersdijk.nl

Wil je ook graag een nieuw warmloopshirt, trainingspak of coachjas? Nog even geduld, vanaf 01 augustus is de gehele lijn verkrijgbaar bij 100% voetbal in Wateringen. Voor wie niet zo lang kan wachten is er wel de mogelijkheid om online alvast een bestelling te plaatsen via de website van 100% Voetbal.

Hieronder de foto's:
(p.s. wie goed kijkt ziet een oude bekende tussen de selectievoetballers, Tom van Veen heeft een spetterende transfer gemaakt en komt van Jong ADO Den Haag. Binnenkort verschijnt er een interview met aanwinst Tom van Veen op de website van S.V. Honselersdijk)

Advertentie

Van der Meer verzekeringen