Trainingskamp selectie - Dag 6
zondag 11 januari 2015

Op de ongebruikelijke tijd van 8.30 zaten, op de jongens van kamer 1215 na, iedereen aan de ontbijttafel. Het waren Joey Brouwer en Frank Vellekoop die schitterden door afwezigheid. Beide waren vergeten hun wekker te zetten en lagen nog in hun mandje te ronken. Het was de altijd positief ingestelde Niels Bransen die zich niet te beroerd voelde om d.m.v. een telefoontje het duo te wekken en hen verzocht om ons te komen vergezellen in de eetzaal. Beide werden onder luid applaus verwelkomt door een geënthousiasmeerd publiek vanwege de in het verschiet staande vereffening op de training van later op de ochtend.

Na het ontbijt werd een ieder, sommige netjes op tijd verzorgd door Suzanne Vis of Marina van der Meer, om 10.00 in de lobby verwacht om richting het trainingsveld te vertrekken. Eerst vond de uitvoering van het beruchte 'Kontje Blauw’ plaats. De training begon met de bekende drie rondjes welke overliep in de warming up. Deze stond onder leiding van de goed gehumeurde en eerder op de dag hoofd stotende, Suzanne Vis. Vervolgens volgde een oefenvorm waarbij een ieder de gelegenheid kreeg om aan zijn techniek te werken. Bij de afwerkvormen die daarna volgden, was het keeperstrainer Janco Koole die schitterde met fantastische reddingen. Hij kan het nog steeds… Gelukkig kon Erik Sosef weer volledig meetrainen met de groep en lijkt hij volledig hersteld te zijn van de kramp die hij had overgehouden aan de strandtraining op de eerste dag van het trainingskamp. Hoewel het een uitlooptraining was na de wedstrijd van gisteren, werd er onder Spaanse zon ook tijdens deze laatste training weer scherp en goed getraind door de mannen. De training werd traditioneel afgesloten met latje trap. Het was het trainerduo Piet Boon en Frank van Zijl die met heel veel geluk beide als eerste de lat schampten. Het geluk wat hier bij kwam kijken ontbrak hen echter de avond daarvoor tijdens een potje klaverjassen. Piet wil het nog steeds niet hebben over de gespeelde klaverjasboom en we vermoeden dan ook dat zij dik hebben verloren van gelegenheidsduo Janco en Erik. De overgebleven twee tweetallen bestonden uit Ricardo van der Zijden, Marco Pronk, Joost Bergenhenegouwen en de getergde Marcel Duijvestijn. Hierbij was de taak van het terugbrengen van het materiaal weer herverdeeld naar groot genoegen van Erik Sosef en Joey Heskes. Dit was overigens de eerste keer dat beide erin slaagde de bal de lat te laten raken.

Na de training werd er gezamenlijk geluncht waarna een ieder vrij was om zijn tijd zelf in te vullen tot het avondeten om 19.30. Waar de een zijn of haar tijd bedreef door tapas te gaan eten of te gaan winkelen, was het Nicky Pieter Peters die besloot een middagdutje te doen. Dit beviel hem dusdanig dat hij niet aanwezig was in de eetzaal op de afgesproken tijd. Het was de nooit klagende Rico Kok die Nicky Pieter Peters na meerdere pogingen uiteindelijk aan zijn tenen uit het bed trok om vervolgens mee te nemen naar de eetzaal. Nicky Pieter Peters werd net als de laatkomers van vanochtend hartelijk verwelkomt door de groep met de zelfde beweegredenen als vanochtend. Na het diner werd er medegedeeld dat het een vrije avond is die gezamenlijk, samen met de supporters, wordt gestart in dezelfde karaoke bar waarin vorig jaar een memorabele avond werd beleefd.

Om 21.30 vertrokken we gezamenlijk richting de karaoke bar waar wij dolenthousiast door de eigenaar werd ontvangen. Hij leek ons zangtalent nog te kennen van vorig jaar. De beste man zag zijn gastenaantal vervijfvoudigen en zijn voorraad slinken. Menigeen besloot een gok te wagen, hopend op ontdekking van zijn of haar zangtalent. Marnix Alsemgeest gaf met het zingen van het nummer Suzanne zijn internationale zangcarriere na vorig jaar een vervolg. Daarnaast was het beroepschauffeur Jacobus de Wijs die net als vorig jaar het nummer Met De Vlam In De Pijp vol overgave ten beste gaf. Tijdens het nummer kreeg hij het even te kwaad waardoor hij een stuk tekst voorbij moest laten gaan om een traantje weg te pinken. Echter werd dit opgepakt door het publiek dat luidkeels meezong. Het hoogtepunt van de avond werd verzorgd door Youri van der Borg die op geheel eigen wijze invulling gaf aan het nummer Daddy Cool, waarbij de tekst Daddy, Daddy Cool al snel werd vervangen door Kevin, Kev the Koel. Na het nummer werd door de dolenthousiaste duo Tom en Beau; Oe ah Kev the Koel, Oe ah Kev the Koel ingezet als toegift, waarbij de meegereisde supporter Kev the Koel zelf gelaten toekeek. In de loop van de avond zochten enkele hun heil ergens anders in het bruisende nachtleven van Benidorm en een aantal anderen besloot verstandig zijn rust te pakken om morgen te kunnen schitteren tijdens het strandvoetvolley toernooi welke op het programma staat.

Tot morgen!
Anton

Advertentie

jem-id