Miraculeuze overwinning S.V. Honselersdijk
zaterdag 1 oktober 2011

S.V. Honselersdijk won in blessuretijd met 3-2 van Victoria '04. Miraculeus als in de 79e minuut de 1-2 op het scorebord komt en in de 89e de 2-2. Een wedstrijd die kwa kansen in een gelijkspel had kunnen eindigen. Zelfs in mineur had kunnen eindigen als Victoria '04 in de eerste tien minuten twee opgelegde kansen had gemaakt. Maar 'als' bestaat niet. S.V. Honselersdijk kwam na een voorzet van Roel van Meurs op 1-0 door Joost Zandvliet (foto 2). In de 16e minuut was de stand al gelijk door een strafschop. We zagen vele kansen aan beide kanten van het veld. Het duurde tot de 79e minuut dat de tweede goal in het net lag. Het aanvallend ingestelde S.V. Honselersdijk werd nog meer aanvallend versterkt en dat leidde in de 89e minuut tot de 2-2 van invaller Morad Naimi uit een afvallende cornerbal (foto 3). Andere invaller Roy van Steekelenburg maakte in blessuretijd de winnende (foto 4). Het aanvallende voetbal loonde ook op deze mooie zaterdag. En onze keeper pakte ook een paar lekkere ballen zoals op foto 5 is te zien.

Opstelling: Martijn van der Hoek; Rico Kok, Tom Lobert, Frank Vellekoop, Roel van Meurs (Leon Strik); Leon de Brabander (Roy van Steekelenburg), Said; Mike Mast, Azzedine el Khalifi (Morad Naimi), Joost Zandvliet.