Het eerste verliest
zaterdag 10 september 2011

Nadat trainer Piet iedereen ‘s morgens vroeg er nog op geattendeerd had om op tijd van huis weg te gaan vanwege de ooievaarsrun, was iedereen op tijd op de club om te vertrekken richting Rotterdam-Zuid met rijadvies: via de Beneluxtunnel (dit wilde Piet graag).

Lombardijen speelde de eerste helft veel feller dan onze mannen. Wij probeerden te voetballen. Lombardijen speelden de lange bal, maar waren elke keer gevaarlijk. Zij scoorden de 1-0 vanaf een grote afstand. Dit was ook de ruststand.

Na een donder preek in de rust begonnen we de tweede helft zeker scherper. Morad scoorde uit een vrije trap de 1-1. We probeerden door te drukken, maar toch scoorde Lombardijen vrij snel de 2-1 en 3-1. In de 85-ste minuut scoorde Morad de 3-2 (na een mooie aanval). Helaas bleef het hierbij en moesten we 3 punten achter laten in Rotterdam Zuid.

In vergelijk met de tweede helft van afgelopen week tegen MSV stonden we er vandaag niet als team. Op naar volgende week zaterdag, hopelijk dan wel 3 punten.

Opstelling: Martijn van der Hoek; Rico Kok, Tom Lobert, Rino Vijverberg (-75, Azzedine el Khalifi), Roel van Meurs (-46, Leon Brabander); Frank Vellekoop, Said, Loek Grootscholten; Mike Mast, Morad Naimi, Marco Pronk.

(verslag: Suus. U kunt uw verslag ook doorsturen naar webredactie@svhonselersdijk.nl en/of strijppraat@svhonselersdijk.nl)