S.V. Honselersdijk pakt punt
zaterdag 3 september 2011

S.V. Honselersdijk opende de competitie met een gelijkspel tegen MSV'71. Daar waar vorig seizoen nog werd verloren zat er na de rust zelfs een overwinning in. Dat zag er voor de rust echter niet naar uit. MSV'71 kreeg meer kansen dan S.V. Honselersdijk. En net toen S.V. Honselersdijk de overhand kreeg sloeg MSV'71 toe. Net voor rust werd het 0-1. Na de rust zagen we een fel startend S.V. Honselersdijk, dat diverse kansen kreeg. De 1-1 viel uit een corner: Rico Kok scoorde met het hoofd (foto 5). De winst lag op de schoen van Mike Mast en wederom op het hoofd van Rico Kok. Het bleef echter 1-1.
Opstelling: Martijn v.d Hoek, Rico Kok, Tom Lobert, Rino Vijverberg, Roel van Meurs, Said, Leon de Brabander (53 Frank Vellekoop), Mike Mast, Morad Naimi, Azzedine El Khalifi.