Onnodig verlies S.V. Honselersdijk
zaterdag 23 april 2011

De 23e wedstrijd van deze competitie ging met 1-2 verloren tegen Monster. Een onnodige nederlaag. Voor de rust weinig kansen voor beide ploegen. Na de thee kreeg S.V. Honselersdijk een strafschop en kwam op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek er niets aan de hand en kreeg het eerste elftal twee goede kansen voor de 2-0 (zie foto's). In dezelfde minuut dat S.V. Honselersdijk op voorsprong had moeten komen viel echter de 1-1 en snel daarna de 1-2. Het was daarmee gelijk over voor de Dijk. Jammer en onnodig. Lichtpunt was het goede debut van A-junior Rico Kok (foto 3). De Oranjehemden kunnen tweede Paasdag revanche nemen, op zichzelf in dit geval.
Milan Brakel; Leon Strik (geel), Tom Lobert, Rino Vijverberg (geel), Michel Vogels (-70, Rico Kok: debuut); Roy van Steekelenburg (-46, Ard Koole), Azzedine el Kahlifi, Marcel Duijvesteijn (geel), Tom Gram (geel); Morad Naimi (A), Mike Mast (2 x geel)

1-0 Azzedine El Kahlifi (pen)