Winst S.V. Honselersdijk
zaterdag 2 april 2011

Het eerste elftal pakte na vier thuisnederlagen de winst tegen GDA. Dat viel in het begin niet mee. Al na vijf minuten keek S.V. Honselersdijk tegen een achterstand aan. En het had niet veel gescheeld of de 0-2 had binnen het eerste half uur op het scorebord gestaan. De oranjehemden herpakten zich in het laatste kwartier van de eerste helft. Een fraaie actie van Mike Mast leverde in de 33e minuut de 1-1 op (foto 1). Nog voor de rust scoorde Mike de 2-1 na een diepe bal van Azzedine (foto 3). Na de rust zagen we GDA dat trachtte de gelijkmaker te forceren. Voor S.V. Honselersdijk kwam de verlossende 3-1 in de 60e minuut van A-junior Roy Steekelenburg (foto 4 en 5). Drie kostbare punten voor De Dijk!

Martijn van der Hoek; Marcel Duijvestijn, Rino Vijverberg (A), Tom Lobert, Leon Strik; Loek Grootscholten (-85 Jilles de Groot ), Frank Vellekoop (-80 Marco Zwinkels), Robbie Brabander; Mike Mast, Azzedine el Kahlifi, Roy Steekelenburg (- 89 Patrick Kester).