S.V. Honselersdijk verliest
zaterdag 26 maart 2011

De wedstrijd tegen MSV'71 ging jammerlijk met 0-1 verloren. Een gelijkspel was echter verdiend geweest. Helaas, de kansen van S.V. Honselersdijk werden niet benut. Ook de strafschop in de 55e minuut (foto 1) mocht het net niet doen bollen. Een vrije trap in de 87e minuut van MSV'71 trof wel fraai het doel. En ja, dan verlies je met 0-1. Ondanks het verlies zagen we een goed debuut van a-junior Roy Steekelenburg en de terugkeer van Azzedine na een knie-operatie. Die ook tweemaal gevaarlijk voor het doel van de tegenstander kwam. De keeper van MSV'71 verdient een pluim; strafschop gestopt en twee fraaie reddingen. Ook dat mag een keer op onze site.

Martijn van der Hoek; Rino Vijverberg (A, geel), Tom Lobert, Leon de Brabander (geel), Leon Strik; Loek Grootscholten (-46, Marcel Duijvestijn), Frank Vellekoop, Robbie Brabander; Mike Mast, Azzedine el Kahlifi, Marco Zwinkels (-69, Roy Steekelenburg)