De senioren uitslagen
zondag 28 maart 2004

Het tweede elftal boekte een goede overwinning bij HVO. In de laatste minuut maakte Maurice v.d. Voort de winnende treffer, die op de derde foto bedolven wordt door ploeggenoten. Al binnen vijf minuten kwam het tweede elftal op voorsprong. Na een half uur werd het echter 1-1. Opvallend was het spel van Jerry v.d. Meer, die terug is gekomen van jarenlang blessureleed. Een prestatie van formaat, die formidabel terug te zien is op de eerste foto. De webredactie schat hier een sprong van meer dan een meter, een voorbeeld van hoe je een kopduel in gaat. Het derde speelde met 0-0 gelijk en het vierde blijft na de winst van 2-6 in der race voor het kampioenschap. Het zesde speelde gelijk met 1-1 en ook het achtste houdt nog kans op een prijs door met 1-0 te winnen. Het vijfde en zevende waren vrij. De foto's van de wedstrijd van XerxesDZB - S.V. Honselersdijk zijn ook hieronder te zien. Deze keer laten we vooral onze keeper Janco Koole zien. Drie situaties waar te zien is hoe hij gisteren onder vuur lag. Op de eerste foto pakt Janco een kopbal 'klem', terwijl op de andere foto's de bal is weggestompt. Gelukkig bleef de schade beperkt...