Winst S.V. Honselersdijk
zaterdag 12 februari 2011

Het eerste elftal won overtuigend met 4-1 van Loosduinen. Het eerste kwartier speelde S.V. Honselersdijk uitstekend en kreeg diverse kansen. Het duurde echter tot de 60e minuut tot de 1-0 op het niet aanwezige scoreboord stond. Mike Mast werd gevloerd binnen de 16, waarna Frank Vellekoop het net voor de eerste keer deed bollen (foto 2). Loosduinen kwam niet alleen achter, het kwam ook met tien man te staan. Ondanks de man minder belandde een schot op de lat. S.V. Honselersdijk verzuimde de 2-0 te maken. Na de rust kwam de 2-0 in het vizier met de tweede terecht strafschop. Helaas ging deze van Frank Vellekoop er niet in. In de 60e minuut echter wel; Morad Naimi scoorde fraai met het hoofd (foto 3) na een fraai weg draaiende voorzet van Leon de Brabander. De wedstrijd werd beslist door Mike (foto 4) en Morad (foto 5), waarna Loosduinen de spreekwoordelijke eer redde in de laatste minuten.
Martijn van der Hoek; Leon Strik, Jerry van der Meer, Rino Vijverberg, Michel Vogels; Leon de Brabander (-75, Robbie Brabander), Frank Vellekoop, Loek Grootscholten; Roy Lange, Morad Naimi, Mike Mast.