S.V. Honselersdijk onnodig in problemen
zaterdag 27 november 2010

Het eerste elftal maakte het zichzelf onnodig moeilijk na een 3-0 voorsprong bij rust. In de eerste helft geen vuiltje aan de lucht met twee doelpunten van Frank Vellekoop (strafschop foto 1 en fraaie vrije trap foto 2) en mooi lobje van Morad Naimi (foto 4). Na de rust kwam PGS Vogel bij uitblijven van de 4-0 terug tot 3-2. Marco Zwinkels maakte met de 4-2 een einde aan de zorgen langs de lijn. Een mooie vijfde plek voor S.V. Honselersdijk en met het vooruitzicht naar een spannende wedstrijd tegen Naaldwijk voor de periode.
Martijn v.d. Hoek; Marcel Duijvesteijn, Tom Lobert, Michel van Giesen, Rino Vijverberg; Loek Grootscholten, Frank Vellekoop, Leon de Brabander (54e Robbie Brabander); Azzedine El Kahlifi, Morad Naimi (57e Mike Mast), Marco Zwinkels