Drie punten voor S.V. Honselersdijk
zaterdag 18 september 2010

Het eerste elftal pakte drie punten tegen SEV. In de achtste minuut scoorde Azzedine na een doorkopje van Morad uit een corner (foto 1). In de 33e minuut was het Morad die in de korte hoek voor de 2-0 zorgde (foto 3). Daarvoor kreeg hij al twee dotten van kansen, die prima gekeerd werden door de keeper van SEV (foto 2). Dat was het wel wat S.V. Honselersdijk betrof. In de tweede helft was het vooral SEV dat de weg naar het doel zocht en in de 81e minuut dan ook scoorde. Onze keeper Martijn redde vervolgens in de 83e minuut bekwaam en hield daardoor de punten op De Strijphorst. Eindstand 2-1.
Martijn v.d. Hoek; Michel van Giesen, Tom Lobert, Niels Bransen, Niels Lobert (46 Marcel Duijvesteijn); Loek Grootscholten, Frank Vellekoop, Leon de Brabander; Azzedine El Kahlifi, Morad Naimi, Mike Mast (79 Marco Zwinkels)