Fijne winst S.V. Honselersdijk
zaterdag 24 april 2010

Het eerste elftal is op weg naar promotie. Tegen het stugge Wilhelmus werd een 0-2 overwinning geboekt. S.V. Honselersdijk startte uitstekend met binnen vijf minuten twee vette kansen op een doelpunt. En dat waren niet de laatste. Op de eerste foto's zijn er een paar te zien. Het duurde echter tot de 38e minuut voordat de 0-1 viel. De vrijgespeelde Mike Mast scoorde met links in de rechterhoek (foto 3). Daar bleef het bij voor de rust. Na de thee was het over met de kansen. Wilhelmus drong wat meer aan en scoorde in buitenspel positie; het bleek de enige kans. S.V. Honselersdijk kwam niet in moeilijkheden en besliste de wedstrijd in de 74e minuut (foto 4 doelpunt Mike Mast). Leon de Brabander speelde met een geavanceerde pleister op den trainingswonde; te zien op foto 5. Wederom zagen we de trouwe schare van supporters. En zoals zo vaak dit seizoen waren die in de meerderheid (foto 6).
Tom van Schie (A); Leon Strik, Erik van Velden, Michel van Giesen; Leon de Brabander (-87, Niels Lobert), Marcel Duijvesteijn (-70, Loek Grootscholten), Frank Vellekoop, Robbie Brabander (geel); Azzedine el Kahlifi, Morad Naimi, Mike Mast