S.V. Honselersdijk verslaat Westlandia
zaterdag 10 april 2010

Het eerste elftal boekte een belangrijke overwinning in de strijd naar promotie. Westlandia werd met 3-0 verslagen. De eerste helft zagen we een aandringend S.V. Honselersdijk. De beloning kwam de 27e minuut. Goed doorzetten van Jerry v.d. Meer bracht Morad Naimi in koppositie, nadat de voorzet op de lat was beland (foto 1 en 2). De kansen in de eerste helft waren voor S.V. Honselersdijk (foto 3). Westlandia kreeg in de 35e minuut de beste kans van de wedstrijd. Verkeerd raken voorkwam de gelijkmaker. Na de rust een zelfde spelbeeld met een S.V. Honselersdijk dat sterker bleek dan Westlandia. Het was dan ook een kwestie van tijd voor de 2-0. In de 57e minuut viel de 2-0 van de voet van Azzedine el Kahlifi (foto 4) na een voorzet van Mike Mast en pass van Robbie Brabander. De strafschop na het onderuit halen van Morad Naimi in de 73e minuut maakte de stand op het scorebord definitief (foto 5).
Tom van Schie (A); Jerry van der Meer (-43, Erik van Velden), Michel van Giesen, Leon Strik; Marcel Duijvesteijn, Tom Lobert (-65, Rino Vijverberg), Robbie Brabander, Frank Vellekoop (-59, Tom Gram); Mike Mast (geel), Morad Naimi, Azzedine el Kahlifi.