S.V. Honselersdijk verspeelt voorsprong
zaterdag 27 maart 2010

Het eerste elftal slaagde er niet in om een 0-3 voorsprong vast te houden. In een spannende tweede helft bleek S.V. Honselersdijk fysiek en tactisch niet opgewassen tegen de 'lange bal' van Maasdijk. Eén punt ging naar de Dijk en dat viel nog mee. In de laatste minuten verzuimde Maasdijk de winst te pakken met een strafschop. Ruststand 0-2, eindstand 3-3. S.V. Honselersdijk heeft de derde plaats niet meer in eigen hand en is afhankelijk van MSV'71, dat minder verliespunten heeft. Blijft spannend deze competitie.
Tom van Schie (A); Leon Strik (-60, Rino Vijverberg), Michel van Giesen, Tom Lobert, Jerry van der Meer; Loek Grootscholten (geel), Leon de Brabander (2x geel), Robbie Brabander (geel); Mike Mast, Morad Naimi (-82, Marcel Duijvesteijn), Azzedine el Kahlifi (geel).