S.V. Honselersdijk verliest
zaterdag 23 januari 2010

0-5 verlies ziet er erger uit dan het is. Inderdaad geen goede uitslag tegen Hoekse Boys. Met een ruststand van 0-0 leek een grote uitslag er niet in te zitten. Ook al omdat alleen Hoekse Boys een uitgespeelde kans voor de rust kreeg. De wedstrijd kantelde direct na rust in de 49e minuut met een terechte een strafschop voor Hoekse Boys. Dat leidde tot twee keer geel voor Roel van Meurs. Met tien man kon S.V. Honselersdijk het niet bolwerken tegen een beter Hoekse Boys. De vraag is dan altijd hoe zou het geweest zijn met '11 tegen 11'. Maar 'als' bestaat niet en dat geldt ook voor de laatste foto; strafschop of niet? Volgende keer pakken we weer de punten.
Tom van Schie (A); Leon Strik, Roel van Meurs (rood, 2x geel), Tom Lobert, Michel van Giesen; Leon de Brabander, Frank Vellekoop (-66, Tom Gram), Loek Grootscholten, Robbie Brabander; Mike Mast, Azzedine el Kahlifi (-77, Marcel Duijvesteijn).