Winst voor de selectie
zaterdag 19 september 2009

Het eerste herstelde zich van de zepert van afgelopen week door met 3-2 uit van M.S.V. '71 te winnen. Omdat ook het tweede en het derde won, kunnen zij donderdag saté in het vooruitzicht zien. Hoe anders liep het in de eerste helft. Na een goed begin van ca. 25 minuten nam M.S.V. '71 het initiatief over en kwam schitterend op 1-0. Gelukkig was dit de ruststand door een schot op de paal van M.S.V. '71. Na de rust een ander spelbeeld. De zeer goed spelende Azzedine bracht de 1-1 en 2-1 op het bord. Jerry van der Meer kreeg een rode kaart door het blokkeren van een opkomende speler (waar de op afstand leidende scheidsrechter de spits van M.S.V. '71 liet ontsnappen na een charge bij de zijlijn op Loek). In de laatste minuut sprintte Mike zijn grootste afstand over een hard veld met lang gras, na de winnende 3-2. Gefeliciteerd mannen !

Janco Koole; Jerry van der Meer (rood), Erik van Velden (A, geel), Marcel Duijvesteijn, Michel van Giesen; Loek Grootscholten, Leon de Brabander, Robbie Brabander, Frank Vellekoop (geel); Azzedine El Kahliffi, Mike Mast.