Winst S.V. Honselersdijk
zondag 29 maart 2009

In een spannende wedstrijd boekte S.V. Honselersdijk een 3-1 winst op concurrent Kagia. Al na 12 minuten opende Leon de Brabander de 1-0. Dezelfde Leon de Brabander werd in de 22e minuut neergelegd in het strafschopgebied. Jerry v.d. Meer benutte de strafschop wat een 2-0 ruststand opleverde. Na de rust al snel de 2-1 door Kagia. Dat resulteerde in een belegering van de bezoekers. De bevrijdende 3-1 werd in de 69e minuut gemaakt door Mike Mast (zie de foto). Het blijft spannend. Ook voor de toeschouwers op de banken.
Tom van Schie; Leon Strik, Jerry van der Meer (geel), Lennart Kester (A), Mink Kuiper; Leon de Brabander, Tom Lobert, Robbie Brabander, Loek Grootscholten; Azzedine El Kahliffi (geel), Mike Mast.