Benauwde zege S.V. Honselersdijk
zondag 22 februari 2004

Net als vorige week won het eerste elftal met 2-1. In tegenstelling tot vorige week was het deze keer wel een benauwde zege. Rijnmond HS kreeg in de tweede helft diverse kansen op een gelijkspel. Goed keeperswerk van Janco Koole verhinderde dat echter. S.V. Honselersdijk startte prima in het eerste kwartier en na zes minuten lag de bal al in het mandje. Mike Mast ging goed door na een actie van Patrick v.d. Ende (kijk op de foto voor een juichende Mike en Patrick). In dat kwartier had het eerste elftal nog wel twee doelpunten kunnen maken, net als in de gehele eerste helft (Rijnmond kwam niet verder dan wat plaagstootjes). Maar helaas het bleef bij 1-0. Na de rust startte S.V. Honselersdijk weer voortvarend met een goede kans. Helaas ging de eerste de beste kans van Rijnmond HS er wel in. Een vrije trap werd na een weifelende Janco mooi ingekopt. Het wachten was op de 1-2. Toch kwam S.V. Honselersdijk op 2-1 door een kopbal van Patrick Kester. Dat bleek ondanks benauwde momenten genoeg voor de overwinning. Op de foto's nog twee momenten van aanval, met in de laatste vijf minuten nog een dot van een kans.