Prima overwinning S.V. Honselersdijk
zaterdag 14 februari 2004

In een bij vlagen uitstekende partij won het eerste met 1-2 van Monster. Al na een kwartier legde S.V. Honselersdijk de tegenstander haar wil op. Dat resulteerde in de 29e minuut in 0-1 door Patrick Kester na een vloeiende aanval. Tot de rust kreeg het eerste drie goeie kansen op 0-2. Helaas gingen die er niet in. De rust was koud voorbij toen Monster al gelijk maakte. Althans dat lijkt zo, het was een kluts via een verdediger van S.V. Honselersdijk en de paal. Monster speelde het bekende lange ballen voor de pot voetbal, dat weliswaar een optisch overwicht geeft maar geen echte kansen gaf. Die kreeg S.V. Honselersdijk wel; na een goeie aanval werd Jasper Bravanboer ten val gebracht in het strafschopgebied. De strafschop werd door Patrick v.d. Ende ingeschoten: 1-2. Een mooie overwinning. Morgen de foto's.