Oranjefeest
woensdag 30 april 2008

Mooi programma op Koninginnedag:

13.00 uur: Opening van de Olympische Kinderspelen.

Door het ontsteken van het Olympische vuur en een optreden van kunstschaatsters van de Haagsche IJsclub Houtrust o.l.v. Martine Zuiderwijk op een synthetische ijsbaan En met medewerking van het “Honsels Harmonie”. Dit alles vind plaats in de Sosefhal en op de parkeerplaats van SVH achter de Sosefhal.

Alle schoolgaande kinderen van Honselersdijk van de peuterspeelzaal t/m groep 8 ontvangen via de scholen een gratis kaart voor deelname aan alle spelen. Extra kaarten kosten € 2,50 per stuk.
Bij slecht weer, worden de aktiviteiten zoveel mogelijk verplaatst naar de Sosefhal.

16.30 uur: Is er een hondendemonstratie op het hoofdveld van SV. Honselersdijk.
Mechelse herdershonden zullen u laten zien, waar deze honden allemaal toe in staat zijn.

17.30 uur: In de kantine van de S.V. Honselerdijk is er tot 19.30 uur gelegenheid om een warme maaltijd te nuttigen en even bij te komen van het middagprogramma.

19.30 uur: RABO playback en soundmix on ICE voor groot en klein in de Sosefhal, presentatie Andre Zwinkels. Het is dit jaar de bedoeling dat de deelnemers aan de playback of soundmix
hun schaatsen onderbinden, schaatsen indien nodig zijn aanwezig.

Aanmelden voor de playback of soundmix bij: LANDGRAAF GEZINSMODE aan de Dijkstraat

21.00 uur: Andre Mondeo Disco Show draait tot 23.00 uur muziek voor jong en oud.

23.00 uur: Grandioos vuurwerk l!!!!!
Dit zal plaatsvinden op het hoofdveld van sportpark S.V. Honselersdijk en namens Het Honsels Oranje Team en de S.V. Honselersdijk wensen wij u een paar fijne dagen toe in Honselersdijk.

Advertentie

jem-id