Vanaf de bijvelden
donderdag 10 april 2008

Extreme uitslagen afgelopen weekend bij de senioren: een ongebruikelijke verliespartij voor het vierde en het zesde dat swingend wederom de dubbele cijfers bereikt. Enkele hoogtepunten uit de verslagen op de elftallenpagina's:

HAAGLANDIA - S4: 7-3

"Een ongebruikelijk pak slaag voor het vierde, waar overigens weinig op af te dingen viel. Nadat we in de eerste twintig minuten van het veld leken te worden geblazen en al snel tegen een 5-0 achterstand aankeken werd de schade voor rust enigszins gerepareerd. De snelle tegengoal na rust bracht de definitieve beslissing, waarna de score na rust aan beide kanten ook wat hoger had kunnen uitvallen."

"De start was nog goed, met een kans voor Marko op aangeven van Leo, maar vervolgens nam het handige en met diverse spelers van het eerste versterkte Haaglandia het heft in handen en werden we twintig minuten lang behoorlijk van het kastje naar de muur gestuurd."


S6 - SEMPER ALTIUS: 10-1

"Aan de hand van Stefan van Schie sloeg Honselersdijk Semper Altius als een lastig insect van zich af."

"Bij de tweede treffer toonde Zwijnkels nog nadrukkelijker zijn klasse. Na een scherpe Honselersdijk-aanval over vele schijven en een knappe voorzet van Tim stond Zwijnkels weliswaar vrij, maar wel op een extreem lastige scoringspositie. Ver voorbij de tweede paal schoot hij de bal gekruist over de doelman in de verre hoek. Sjaak Plooster die verder nog niet goed in de wedstrijd zat wist de ruststand op 4-1 te bepalen."

"Sjaak Wubben (die eigenlijk Jaques heet, en in Zuid Afrika ook wel Abedé Golo genoemd, wat blanke parel betekend) scoorde tweemaal, maar vooral zijn voetballende inbreng maakte indruk. Aan de bal maakte Sjaak (die eigenlijk Jaques heet en door zijn kinderen papa wordt genoemd) zelden een fout. Een kwartier voor tijd besloot hij de bal onberispelijk in de kruising te vuren."

Advertentie

jem-id